En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Plan başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak dokumalmalıdır. Kapının biçimli çalışmasını peylemek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Yangın en cafcaflı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, sima boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan başlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden proseste, Tenvir Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek veri işleme sürecine peyda rıbindirimın bulunduğunu onaylama, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkür Ederiz.

Genellikle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; defa sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı; ölümlü esenlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Bunun derunin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir konum çabucak insanların yeğni bir itmesi ile içeriden dışarıya Yangın Kapısı rast açılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu manzara çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page